به گزارش ايرنا، معصومه ابتکار عصر جمعه گفت: کمیتهای برای بررسی موضوع پارازیتها در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تشکیل شده است که دستگاههای مختلف از جمله سازمان حفاظت محیط زیست عضو این کمیته هستند.
دستگاههای عضو این کمیته ملاحظات جدی خود در ارتباط با بحث امواجی که اختلال ایجاد میکند را بیان کرده و به بحث و بررسی در مورد آن میپردازند.
معاون رییس جمهوری با بیان این که امیدواریم این جلسه در سطح عالی تشکیل تا تصمیمات جدیتری گرفته شود اظهار کرد: دولت بسیار پیگیر این مساله است و از مراجع دیگر هم دنبال میشود.
وی تاکید کرد: این یک مسئله مشترک بین وزارت ارتباطات فناوری و اطلاعات، وزرات بهداشت درمان و آموزش پزشکی، سازمان انرژی اتمی و سازمان حفاظت محیط زیست است.
چندی پیش نیز سید محمد مجابی معاون توسعه مدیریت حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست به ایرنا گفته بود: سازمان حفاظت محیط زیست به وظایف قانونی خود در مورد آلودگی هوا که پارازیتها هم یکی از آنهاست، عمل میکند، از مجلس ششم تاکنون، مجلس شورای اسلامی در مورد پارازیتها اقداماتی را دنبال میکند و در کمیسیونهای مختلف آن را مطرح کرده است اما هنوز به یک جمعبندی نرسیدهاند و زمانی که این جمعبندی حاصل شود قطعا اطلاعرسانی خواهد شد.
وی با بیان این که سازمان حفاظت محیط زیست به تمام تکالیف قانونی خود در حوزه پارازیتها عمل میکند و پیگر موضوع است گفت: این سازمان در این زمینه با مجلس شورای اسلامی تعامل خوبی دارد و موضوع پارازیتها را مانند دیگر وظایف خود در مجلس پیگیری میکند و هرگاه در این زمینه مجلس شورای اسلامی نیاز به اظهار نظر داشته باشد سازمان محیط زیست در مجلس حاضر خواهد شد.
پارازیت عارضه پیشرفت و تمدن است و قدمت آن به 100 سال هم نمیرسد، داشتن ارتباط با دنیای بیرون و به اصطلاح دهکده جهانی نیازمند ابزاری برای برقراری ارتباط است که ماهواره یکی از اصلیترین این ابزار است. استفاده از ماهواره به دکلهای متعدد نیاز دارد تا امواج را جابجا کند که به اعتقاد برخی کارشناسان و پزشکان به مرور زمان این جابجایی عوارضی برای سلامت انسانها به وجود آورده است، حتی برخی از کارشناسان معتقدند پارازیتها بر حیوانات و رشد گیاهان هم تاثیر مخرب دارد.
پس از تشکیل دولت یازدهم، سازمان حفاظت محیط زیست با همکاری سایر نهادهای مرتبط اثرات زیست محیطی پارازیتها را در دستور کار پیگیری قرار داده است.
نظر شما